Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica

Ako posetite kafe Forum na Dorćolu – užitak je zagarantovan

Početak
07/03/2024

Na adresi Komnen Barjaktara 1-3, u jednom od najlepših delova starog Beograda – Dorćolu krije se izuzetan novi kafe pod nazivom Forum koji će probuditi u vama želju da ga posetite.

Ovaj kafe pored svog minimalističkog i uzdržanog enterijera, može se pohvaliti svojom ponudom kada su u pitanju kafa i specijaliteti od peciva.

Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica

Na meniju su kafeni napici kao što su espreso, domaća kafa koja se služi u džezvi, espreso tonik i espreso martini.

Kafić je posebno ponosan na pecivo: svakog dana ovde služe kanele i kolače dok se vikendom na spisku peciva još i tartini iz pekare “Pretop Bakery” sa različitim nadevima.

Dekor uključuje mnoge retro stvari, na primer fotelje i stolice u stilu iz sedamsedetih godina prošlog veka, zanimljivi lusteri sa abažurima od tkanine i gramofon.

Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica

Lokal je otvoren od nedelje do četvrta – od 8h do 16h i od petka do subote – od 8h do 18h.

Više informacija pronađite na zvaničnoj INSTAGRAM stranici Foruma, a mi predlažemo da pogledate još fotografija ovog predivnog kafea koje je zabeležio naš fotograf.

Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica
Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica
Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica
Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica
Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica
Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica
Foto: LA VIE EN ROSE/Žaklina Medenica

NEWSLETTER

Prethnodni članak

Suvenir koji povezuje Beograd i Pariz

Sledeći članak

Vrste cveća koje ne smete pokloniti ženi za 8. mart

Ne propustite

Duh starog Beograda, tiha muzika i “old money” estetika – ova tri restorana morate posetiti tokom praznika

S početkom decembra, počela je i euforija u vezi proslave praznika, ali

Privilegovan svedok istorije Pariza – donosimo vam priču o restoranu koji postoji tačno 160 godina

Pariz, prestonica gastronomije, prepun je legendarnih adresa. Među njima, Bofinger, prava alzaška

Uz dodatak cimeta uživaćete u pravom ukusu jeseni – donosimo vam recept za brzi kolač od jabuka

Jesen je godišnje doba idealno za tople napitke, filmove i odlazak na